Scroll to top

Jug na dva kotača

Turističke zajednice južne Istre, a radi se o turističkim zajednicama Pule, Vodnjana, Medulina, Fažane, Ližnjana, Marčane i Barbana organiziraju šest biciklijada namijenjenih popularizaciji biciklizma i prezentaciji biciklističkih staza južne Istre. Biciklijade su namijenjene svim uzrastima, a želja nam je da se okupe cijele obitelji. Dužina staza je između 20-25 kilometara i nisu tehnički zahtjevne.

Prilikom prijave na prvoj biciklijadi, koja će biti održana 19. travnja u Puli, sudionici će dobiti kartončić na kojem će za svako sudjelovanje na jednoj od biciklijada dobiti pečat. Oni koji će sudjelovati na četiri ili više biciklijada, na završnoj će biciklijadi u Medulinu, koja će biti održana 17. listopada, sudjelovati i u tomboli na kojoj mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada. Svi oni koji na biciklijadu dođu četiri ili više puta dobit će kao dar majicu s logom manifestacije. Nakon biciklijada organizirano je zajedničko druženje i marenda.

Prva biciklijada 19. travnja startat će se tvrđave na Verudeli, on line prijave primaju se do 16. travnja, ili na dan utrke do devet sati.  Utrka će krenuti u 10.30 sati, a za djecu koja neće voziti bicikl osigurana je animacija.

Prijave na: www.pulainfo.hr

Due to road closures in the city center,
on September 22, the Pula City Tour bus
will not be running.